Foszforeszkáló géllakk

A foszforeszkáló géllakk az éjszakai bulikat kedvelők nagy kedvence a foszforeszkáló géllakkokkal nem csak a táncparkett de a figyelem középpontja is Te és a körömdíszítésed lehet! A Foszforeszkáló géllakkos körömdíszítésednek egy sötét teremben, vagy ahol csak korlátozott a megvilágítás, rendkívül látványos világító hatást tud kelteni. Egy szórakozóhelyen nagyon figyelemfelkeltő lehet. Légy feltűnő és viseld a Foszforeszkáló géllakkot!

Mit érdemes tudni a Foszforeszkáló géllakkokról?

A Foszforeszkáló géllakkok egyesítik önmagukban a géllakkok valamennyi előnyét, hiszen elkészítésük roppant egyszerű és tartósságuk is elképesztő! Ha betartod az elkészítéskor azt a pár alap szabályt, ami javaslunk, akkor akár 3 hétig is képesek töredezettségmentesen és fényesen csillogni körmödön. Ráadásul a foszforeszkáló géllakkok még egy pluszt is adnak a korábbiakhoz. Ez pedig a tudományosabb nevén nem más, mint a lumineszcencia. Ez a fénykibocsátás egyik módja, amely nem jár hőtermeléssel.

Hogyan világít a foszforeszkáló géllakk?

A foszforeszkáló géllakk a nappali fényben vagy egy lámpa erősebb fényéből energiát nyel el, amelyet aztán sötétben foszforeszkáló/világító hatásként kibocsájt magából. A rendkívül látványos hatást egyébként az élet számos területén használják már, hiszen a közlekedésben, prémium karórákban és az elektronikában is egyre több helyen megtalálható. De ez típusú géllakk ebben a csúcs.

Nézd meg mennyire látványos a fényhatása a Foszforeszkáló géllakkoknak

Moonbasa foszforeszkáló géllakk színskála
Moonbasa foszforeszkáló géllakk színskála

Foszforeszkáló géllakkos körömdíszítést elkészítése:

A Foszforeszkáló géllakkok elkészítése egyszerű! Mint ahogy a nevében is benne van, ez egy egyedi géllakk típus, így tehát mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára, vagy egy UV LED lámpára. A Moonbasa géllakkok teljesen kompatibilisek az UV LED lámpákkal. Ez pedig azt jelenti, hogy a körömdíszítésre szánt idő jelentősen lerövidül.

A Foszforeszkáló géllakkok elkészítése nem tér el a hagyományos (háromlépéses – alap réteg, ami egy Bonder réteg, a szín réteg és egy fedő, fényzselé réteg) géllakkokétól. Mindig ügyelj arra, ami a körömdíszítés legfontosabb és legalapvetőbb szabálya, hogy megfelelően készítsd elő körmeid a díszítéshez. Az alapos és gondos előkészítés a titka a legtöbb és legszebb körömnek is.

A Foszforeszkáló géllakkokat ugyanúgy készítsd el, mint a hagyományos géllakkokat, vagyis mindenképp célszerű egy Bonder réteget is felvinned, ami a jobb tapadást segíti majd. A géllakk rétegnél mindenképp 2 réteg felkenése ajánlott. Ez persze nem fogja befolyásolni a világító hatás intenzitását, csupán a tökéletes fedés érdekében van rá szükség. Majd ha a géllakk rétegeket is külön-külön megköttetted, jöhet egy fedő réteg, a Fényzselé. A fényzselével tudod a körömdíszítésed még tartósabbá és csillogóbbá varázsolni.

A foszforeszkáló géllakkok elkészítése nem bonyolult, ha már van gyakorlatod a géllakkozásban. Ekkor gyorsan, viszonylag egyszerűen el tudod készíteni a legújabb körömdíszítésed, ami ráadásul még a sötétben is világít.

Foszforeszkáló géllakk feltöltése

A legfontosabb teendőről még nem eset szó, a feltöltésről. Ez a feltöltés, nem a műköröm töltés, hanem a világító hatás elérése. A Foszforeszkáló géllakkok minél látványosabb világítása érdekében célszerű azokat „feltölteni”. Ez egy pár másodpercnyi napfény vagy egy közönséges lámpa fényéhez való közeltartást jelent. Mint bármely más foszforeszkáló tárgy, úgy a Foszforeszkáló géllakk is csak egy bizonyos ideig képes az így elraktározott fénymennyiséget kibocsájtani. Így megnyugodhatsz nem fog egész éjszaka világítani a körömdíszítésed. A Moonbasa foszforeszkáló géllakk átlagosan kb. 10-20 percig világít. Ám ez az idő nagyban függ a töltéstől. Minél nagyobb fényhatás éri a géllakkos körömdíszítésed és minél több időn keresztül, annál fényesebben fog a sötétben ragyogni, világítani.

Figyelemre vágysz? A Moonbasa foszforeszkáló géllakkokkal elérheted!