Őszi géllakkos körömdíszítési tipp

Őszi géllakkos körömdíszítési tipp most egy újabb gondolatébresztő változattal bővítjük. Most, hogy az ősz már a langyos szeptember után idén októberben megmutatta erejét. Talán a körömdíszítésünk is felvehetné a kesztyűt és erősebb színekben pompázhat. Mostani őszi géllakkos körömdíszítési tippek összeállításunkban az ősz egyik legjellemzőbb színével a naranccsal fogunk kicsit többet játszani. Ez lesz ugyanis a domináns szín ebben a körömdíszítésben.

Őszi géllakkos körömdíszítési tippből az Ombre-technika sem maradhat el

Őszi géllakkos körömdíszítési tipp. A népszerű Ombre körömdíszítési technikát felhasználva idén ősszel is látványos géllakkos körömdíszítésekre tehetsz szert. Lássuk, hogyan tudod a narancs és a lila erőteljes kettősét megtörni. Olyan látványos megoldásra szert tenni, ami nem csak nyáron, de ősszel is kiválóan megállja a helyét.

Őszi géllakkos körömdíszítési tipp
Őszi géllakkos körömdíszítési tipp

Őszi géllakkos körömdíszítési tipp elkészítése lépésről lépésre:

  1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
  2. Dolgozz Moonbasanails 6ml géllakkal. Ennél az őszi körömdíszítésnél a #138-as géllakkot használtuk alapként. Mielőtt az első színt felkennéd, használj egy vékony rétegben Bondert. Amit UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttess meg teljesen.
  3. Vidd fel a teljes körömlemez felületére a narancssárga színt, vékonyan.
  4. UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen.
  5. Ha úgy ítéled meg, hogy egy rétegben nem volt megfelelő a fedés, bátran vigyél fel további rétegeket is. A tökéletes fedés érdekében. Ne felejts el minden réteg felvitel után UV fényre köttetni!
  6. Ombre szivacsra kenj fel némi #298-as ONE step géllakkot. Amit aztán a körömszéleknél elkezdhetsz „pamacsolni”. Ha első rétegben nem találnád kellően erősnek a színátmenetet és a narancs túl dominánssá válna. Bátran vigyél el további rétegeket is.  Addig ismételd ezt, míg a kívánt színátmenet nem valósul meg körömdíszítéseden.
  7. UV lámpád fénye alatt köttesd meg ezt a réteget is.
  8. Végül pedig egy absztrakt viráginda minta felfestésével tovább fokozhatod a hatást. Mi a #298-as ONE step géllakkot használtuk és egy nagyon vékony Díszítő ecsetet. Miután elkészült, UV lámpa fénye alatt ezt is megköttettük.
  9. Az őszi géllakkos körömdíszítésed tartóssága és csillogóbb hatása érdekében egy vékony réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselét vittünk fel. Amit végül szintén UV lámpa fénye alatt köttettünk készre.

Természetesen más színeket is bátran felhasználhatsz, hogy Őszi géllakkos körömdíszítési tipp még látványosabb és még szebb lehessen. Ezt már rád bízzuk.

Reméljük, hogy sikerült kellő ötletet adnunk az előttünk álló őszi időszakra.  Beindította a te fantáziád is, hogy még látványosabb és még különlegesebb körömdíszítések születhessenek.