Színváltós körömlakk

Színváltós körömlakk: Játék nagylányoknak. Nyárra mindig kell valamilyen könnyed, játékos kiegészítő, ami kellőképpen vidám ahhoz, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsen a már-már elviselhetetlen kánikulában is. Idén nyáron ez minden kétséget kizáróan a színváltós körömlakk, ami elsőre talán egy kicsit banálisnak tűnhet, jobban belegondolva azonban mégiscsak rájövünk: kell nekünk egy ilyen! Pláne, ha megnézzük, mit is tud egy ilyen körömlakk, milyen árnyalatokban pompázhatnak a körmeink, ha ezeket választjuk.

színváltós körömlakk
színváltós körömlakk

A színváltós körömlakk előnye tehát egyértelmű: váltja a színét bizonyos hatásokra, így változatos árnyalatok érhetők el, és nem kell újralakkozni a körmödet, ha valami másra vágysz. Sőt, kellemes színátmenetek is keletkezhetnek, amitől igazán profinak tűnhet a manikűröd, pedig te csak néhány réteg lakkot kentél fel!

De hogyan is működik ez?

A színváltós körömlakkok esetében a kulcs a hőmérséklet: ez indítja be a színváltozást. A körömlakkok nagyon érzékenyen reagálnak a hidegre és a melegre, így már egy kézmosás alkalmával is láthatjuk az eredményt, valamint nagyon látványos a strandon, amikor különböző hőmérsékletű medencékbe megyünk be.

Természetesen a szivárvány minden színében elérhetőek a színváltós körömlakkok, így bármilyen árnyalatokat is preferálsz, garantáltan találsz kedvedre valót. A színek különböző mértékben lehetnek kontrasztosak, vannak enyhe, néhány árnyalatos átmenetek, és vannak igencsak látványosak is – rajtad áll, milyet választasz.

Hogyan érhető el a legszebb eredmény?

Általában több, jellemzően három rétegben érdemes ezeket a körömlakkokat felvinni ahhoz, hogy a legjobb színeredményt érhessük el. Ez némileg időigényes, hiszen minden réteg között meg kell várni a teljes száradást, hogy ne kenődjön el. Megéri ugyanakkor ráfordítani az időt, mert tényleg nagyon különleges manikűr lehet a végeredmény. Az színváltás miatt akár ombre hatás is elérhető, amit egyébként otthon, saját kezűleg nem olyan könnyű megcsinálni.

Ha van kedved kísérletezni, bátran próbáld ki ezeket a lakkokat!