Tiger eye gél lakk

A Tiger eye gél lakkok segítségével különleges fényjátékot varázsolhatsz körömdíszítésedbe egy kis trükknek köszönhetően. A Tiger eye gél lakkok hétköznapokon, de alkalmi eseményeken is kiválóan megállják a helyüket körömdíszítésed ékeként.

Tiger eye gél lakk

A Tiger eye gél lakk (vagy más néven tigrisszem gél lakk) különleges hatást kölcsönöz gél lakkos körömdíszítésednek. A tigrisszem gél lakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét.

Tiger eye gél lakk

Tiger eye gél lakk használata

A Tiger eye gél lakkok használata rendkívül egyszerű és bárki könnyedén elkészítheti saját  gél lakkos körömdíszítését. Csupán egy Tiger eye gél lakkra és egy szupererős mágnesre lesz szükséged a már meglévő Gél lakk Induló készleted mellé.

  1. Cseppreszelő segítségével reszeld formára körmeidet, majd buffer segítségével bolyhozd fel körmöd felszínét. Nail Prep segítségével fertőtlenítsd a körmeidet.
  2. Használd a bondert egy rétegben. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt. A bonder kétoldalú ragasztóként fog működni körömlemezed és tigrisszem gél lakkjaid között.
  3. Jöhet az első réteg Tiger eye gél lakk, köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  4. A második réteg megköttetése előtt használd a szupererős mágnest. Amilyen irányba fordítva használod, olyan irányba fog kialakulni a mintázat körmeiden. A mágnest nagyon közel pár milliméter távolságra kell tartani a körmöktől.
  5. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
  6. Használj egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselét a még ragyogóbb végeredményért.

A Tiger eye gél lakkokkal is, mint ahogy a többi Moonbasa gél lakkal is, rendkívül tartós, akár 2-3 hétig is tökéletes körömdíszítésed születhet.

Tiger eye gél lakk színskála

Próbáld ki te is a Tiger eye gél lakkokat és alkoss rendkívüli körömdíszítéseket, akár már elsőre is. Kattints ide és nézd meg a teljes Tiger eye gél lakk színkínálatot.

Tiger eye gél lakk

A Tiger eye gél lakk a tigrisszem gél lakk arany csillanása mágnesként fogja vonzani mások tekintetét. A Borostyán tigrisszem géllakkok különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek.

A mágnes segítségével a csillámló arany szemeket egy sávba tudod vonzani, amely ezt a különleges tigrisszem hatást fogja kelteni. A Tigrisszem lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első réteget UV lámpa fénye alatt köttesd meg. A második rétegen alkalmazd a mágnest megkötés előtt.