Különleges köröm minták, amiket nem lehet megunni

Különleges köröm minták? Aki szereti a látványos körmöket, az bizonyára sok köröm mintát próbált már ki életében. Vannak gyorsan feledhető trendek, vannak szezonálisak, és vannak, amelyek kiválóan tartják magukat már régóta. Ha régóta vagy rabja a körmök világának, talán már magadnak is megtanultad elkészíteni a kedvenceidet.

Különleges köröm mintákért akár így van, akár profihoz jársz, időnként még gondot okozhat, hogy milyen mintát válassz. Ha éppen nincsen semmilyen újdonság, amit ki szeretnél próbálni, válogass a régi, jól bevált köröm minták közül!Aki szereti a látványos körmöket, az bizonyára sok köröm mintát próbált már ki életében. Vannak gyorsan feledhető trendek, vannak szezonálisak, és vannak, amelyek kiválóan tartják magukat már régóta. Ha régóta vagy rabja a körmök világának, talán már magadnak is megtanultad elkészíteni a kedvenceidet. Akár így van, akár profihoz jársz, időnként még gondot okozhat, hogy milyen mintát válassz. Ha éppen nincsen semmilyen újdonság, amit ki szeretnél próbálni, válogass a régi, jól bevált köröm minták közül!

Ombre köröm minták.

Örökzöld, és igen látványos az ombre, vagyis a színátmenetes körömfestés. Bonyolultnak tűnik elsőre, de némi trükközéssel magadnak is el tudod készíteni otthon. Választhatsz teljesen különböző, kontrasztos színeket, de ha ennyire látványos manikűrt nem szeretnél, ugyanannak a színnek a különböző árnyalatait is keverheted egymással. Mindkettő nagyon jól néz ki, csak utóbbi kevésbé extrém.

Ombre köröm minták
Ombre köröm minták

 

 

Extra köröm minták?

Ha kifejezetten extra manikűrre hajtasz, a fémes hatású körömlakokkal érdemes tenned egy próbát. Nem a szimpla metálfényű lakkokra gondolunk, hanem arra, ami valódi fémnek tűnik, tükröződik is. Azonnal vonzza a tekinteteket, nagyon különleges. Bár ez nem kifejezetten minta, kis kreativitással és fantáziával kedved szerint cifrázhatod tovább a körmeidet, miután felkented a fémes alapot.

 

Leopárd köröm minták.

A leopárdminta töretlenül jelen van a divatban, akár akarjuk, akár nem. Hogy kinek mennyire szimpatikus, az egyénileg változó, de tény, hogy mindig felhívja magára a figyelmet. Ha neked is ez a célod, egész nyugodtan bevállalhatod a körmeidre is, csak arra vigyázz, hogy milyen hozzá az öltözéked, ne legyél túl sok. A zebracsíkok a körmökön hasonlóan népszerűek, de talán egy fokkal kevésbé hivalkodók.

 

 

 

Leopárd köröm mintaLeopárd köröm minta

A klasszikus francia köröm minták.

Ha egyszerűen csak szép körmöket szeretnél, a klasszikus francia manikűr lesz a megfelelő választás. Semmi extrém, de jó ránézni. Ha mégis szeretnél egy kicsit látványosabb lenni, színesben is elkészítheted a francia manikűrt, vagy tehetsz rá strassz díszítést.

klasszikus francia köröm minta

klasszikus francia köröm minta