Műköröm minták őszre

A műköröm mintákat kiválóan lehet az adott évszakhoz igazítani. Az őszi műköröm minták kiváló terepet ad erre, hiszen az egyik legszínesebb évszakunk, ami sok választási lehetőséget ad.

Hogyan válasszak műköröm mintát őszre?
Van, aki a színeket igazítja csak az adott időszakhoz, van, aki szereti kisebb-nagyobb mintákkal díszíteni a körmét. Bármelyik táborba is tartozol, az egészen biztos, hogy ebben a pár hónapban kiélheted a kreativitásodat, hiszen nagyon sok a lehetőség. A műköröm mintákat őszre kiválóan lehet az adott évszakhoz igazítani.

Ha a körmösödet konkrét ötlettel szeretnéd felkeresni, vagy otthon csinálnál magadnak különleges körmöket, adunk néhány tippet!

  1. Falevelek. Mi lenne jobban jellemző az őszre a színes faleveleknél? Nagyon adja magát a minta, és igen mutatós körmöket lehet készíteni ezeket felhasználva. Választhatsz akár minden körmödre más színűt, de az is jó, ha csak 1-1 körmödet díszíted levéllel, a többi pedig valamilyen őszies árnyalatot kap. A lehetőségek végtelenek, használd a fantáziádat.
  2. Halloween. A halloween egy külön alkalmat ad a körömdíszítésben való kibontakozására. Töklámpások, pókok, denevérek, kísértetek – a skála rendkívül széles, és persze látványosak az elemei. Ha szereted a feltűnő körmöket, ezt az alkalmat semmiképpen ne hagyd ki a manikűrözésre, hiszen most igazán kiélheted magad. Amennyiben szívesen körmözöl otthon, magadnak is kitalálhatsz jobbnál jobb díszítéseket!
  3. Köd. Kicsit talán furcsán hangzik, de tutira bejön majd: a ködös, őszi időt ábrázolhatod a körmeiden! Akár egy jó kis szürke-fehér ombre formájában is, vagy csak fátyolossá téve az előzőleg választott mintát. Nagyon kreatív megoldás, és biztosan sok dicséretet zsebelhetsz be érte.
  4. Színek. Ahogy említettük, elég lehet az is, ha csak az őszi színekkel játszol. Festheted akár minden körmödet más színűre, pont úgy, ahogy a fák lombjai pompáznak. Sárga, narancssárga, piros, bordó, zöld, barna – ezek mind megjelenhetnek a körmeiden, garantáltan őszi hangulatot árasztanak majd. De ha éppen valami egyszerűbbre vágysz, és csak egy színt választasz, az is lehet nagyon szép és hangulatos.

Műköröm minták őszre:

Műköröm minták őszre
Műköröm minták őszre
Műköröm minták őszre
Műköröm minták őszre