Műköröm szett – miért szettben és nem külön-külön?

Korábban már többször összefoglaltuk, hogy mi minden kell a zselés műköröm használatához (eszközök, vegyszerek stb.). Ha kezdőként vágunk bele, vagy éppen magasabb szintre akarunk lépni, esetleg műkörmösként professzionális készletre van szükségünk, érdemesebb műköröm szett vásárlása mellett dönteni, mint a dolgokat külön-külön egyesével beszerezni.

Miért jobb a műköröm szett?

Egyrészt azért, mert a műköröm szettet összeállító szakember jól tudja mire van szükséged ahhoz, hogy gördülékenyen, pontosan és jól dolgozz. Másrészt azért, mert nem fenyeget az a veszély, hogy valamit elfelejtesz, kimarad vagy éppen nem kapod meg. Sajnos gyakran megtörténik, hogy a fontos, gyorsan fogyó vagy népszerű dolgokat olyan gyorsan elkapkodják, hogy egymagában nehéz hozzájutni. Természetesen az összeállításokban nem engedhetjük meg, hogy hiány álljon elő.

Műköröm szett

A készletek teljes ára mindig alacsonyabb, mint az egyes termékek árának összege. Ez egyrészt azért lehet, mert a kereskedő is kedvezményt kap a nagykerben, ha több rendel egyszerre, és így kedvezményt tud nyújtani a nagyobb összegben rendelő vásárlóinak. A vásárlóknak több szempontból is megéri, hiszen nem kell rohangálni, kérdezgetni, szervezkedni, a különböző helyről érkező termékekre külön-külön postaköltséget fizetni. Egyszerű a dolgod: válaszd ki a számodra ideális csomagméretet, rendeld meg és várd ki az a néhány munkanapot, amikor a futárunk megérkezik hozzád! Minél nagyobb csomagot rendelsz, annál kedvezőbb az egy termékre jutó ár – ééés annál nagyobb az ajándék mérete!

Hogy milyen ajándéké? A MoonbasaNails-nél csomagot megrendelő vásárlói részére gyakran adnak ajándékot, és nem is akármilyet! Az ingyenes termékek célja/tematikája természetesen a csomaghoz igazodik, így a műköröm szett mellé ecseteket, további géllakkokat, részletes használati leírást és egyéb hasznos kiegészítő cikkeket kapsz a csomagodban, és még az is előfordulhat, hogy a postaköltséget is átvállalják tőled.